fredag 2 juli 2010

Fin främmande!

Igår fick vi granntjejer äntligen ihop en träff! :0) Ner från prästhusberget kom Erica, Molly & Max och Agneta, Maja & Stina. Huset blev med andra ord fullt av härliga ungar och mammor :0) Vi hade en jätte mysig dag tillsammans! Vi fick tråkigt nog hålla oss inne då vädret var grått men det gick faktiskt ingen nöd på de äldre tjejerna som lekte kanonbra. De klädde ut sig i allt som gick att klä ut sig i från Cassandras garderob :0) Sen mannekängade de för oss och fnittrade hej vilt - gogummorna!

Maja (snart 4år), Cassandra, Molly (snart 3år)


1-åringarna! Charlie, Stina & Max



fina Agneta


På kvällen blev det bio; Twilight/eclipse med Marie & hennes syster Carina. Ååå vad bra den var :0) Massor med romantik & snygga pojkar! Se den!



Idag fredag är det kanonväder & jag hade planer på bad och picknick att överraska Anders med efter jobbet men inatt blev båda barnen förkylda, suck. Får se hur dagen blir men det bådar inget gott.

Trevlig fredag!!

2 kommentarer:

Linda sa...

Jag såg eclipse i onsdags, visst var den super! I Love it och ehh det gjorde ju inget att det var en massa sexiga grabbar i den heller:-D hihi

Här är vårt (lant)Liv! sa...

Nä & det gjorde absolut inget att det var mycket bara överkroppar heller! :0) Fast man känner sig nästan "tantsjuk" när man läser att de som spelar Edward & Jacob är född typ -92, hi hi!