fredag 9 juli 2010

Oj vad tiden går...

Oj, nu har det gått en hel vecka sedan jag skrev nåt, inte bra! Det är ju sånt fint sommar väder så jag hinner inte riktigt känner jag :0)

Veckan som varit i stora drag:

-I fredags (2juli) överraskade vi Anders efter jobbet och åkte ut på Åstön för lite picknick, super mysigt!





-Lördagen den 3 juli var vi barnfria redan från kl 14. Vi åkte då ut till världens finaste sommarstuga vid älven i Bergeforsen och partajade tillsammans med Anders jobbarkompisar, hur härligt som helst! Catering, öl, vin, kubb och nattbad ;0)



-Söndagen var slöö, mamma och pappa var "trötta"! Mormor & morfar kom en sväng och fikade.

Måndag; hm kommer inte ihåg, blir så dagvill? Det var fint väder iaf :0)

Tisdag; Cassandra gick sista dagen på dagis för sommaren. På eftermiddagen åkte vi in på tivolit och gatufesten. Cassandra och Moa åkte en massa karuseller och avslutade med sockervadd! Härligt.



Onsdag; Åkte vi och badade på Malandsbadet med kusin Lucas och Leo. Farmor var oxå med. Ungarna badade och fikade så det stod härliga till!! På kvällen drog jag iväg på lite picknick och gatufest med Marie, Maria & Maria :0) Kom hem kl 01.30, vi hade såå skoj!








Torsdag 8 juli; Var lite sliten... Marie och Oscar kom förbi med pizza till lunch, barnen badade i sjön. På em fick vi oväntat och härligt besök av Ingela med barn. Kvällen avslutades med att farmor kom en stund. Myssit!!

Idag fredag den 9 juli; Har världens bästa Linda varit här några timmar innan hon drog vidare mot Birsta för att shoppa inför vår utgång i morgon :0)) Cassandras kompis Tilda har också varit här.... gissa vad de gjort; badat så klart! Ikväll ska Anders ut på gatufesten med Rickard. Jag och barnen åker nog till mamma & pappa och tigger lite middag...

Inga kommentarer: